Vacature coördinator kwaliteit, arbo en milieu

De coöperatieve zuivelfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten, bij Koninklijke Beschikking hofleverancier, produceert een uitgebreid assortiment aan kaasspecialiteiten. Met ruim 160 medewerkers worden al deze unieke kazen geproduceerd volgens klant specifieke wensen en vervaardigd tot kwalitatief hoogwaardige producten. Dit maakt Rouveen Kaasspecialiteiten tot de meest veelzijdige kaasproducent van Europa. De trots en betrokkenheid van de vakkundige medewerkers hebben het bedrijf gemaakt tot wat het nu is.
Met het eigen merk Bastiaansen is Rouveen Kaasspecialiteiten de grootste aanbieder in Nederland en Duitsland van een volledig assortiment biologische kaas.
 
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

pro-actieve coördinator kwaliteit, arbo en milieu  M/V

 

De functie

In deze fulltime staffunctie ben je verantwoordelijk voor het beleid op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu. Je zorgt ervoor dat ons bedrijf minimaal voldoet aan de geldende wet- en regelgeving, doet verbetervoorstellen en implementeert deze. Je bent daarbij in staat een leidende rol te pakken en de medewerkers mee te nemen in deze processen en  hiervoor te enthousiasmeren. Je levert een belangrijke bijdrage aan het veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn binnen de hele organisatie. Verder onderhoud je contacten met externe partijen als auditors, overheden, het waterschap, de brandweer, etc.
In deze functie werk je nauw samen met andere afdelingen zoals Productie, Kwaliteit en Technologie. Je  rapporteert aan de Manager Productie en Kwaliteit.
 

Je profiel

- Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau;
- Je hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie (bijvoorbeeld als SHE/KAM-deskundige) bij voorkeur in de levensmiddelen-/zuivelbranche;
- Je hebt een actuele kennis van arbo- en milieuwetgeving en ervaring met arbo-, milieu- en RI&E-zorgsystemen;
- Je hebt ervaring met het initiëren en implementeren van verbetertrajecten en cultuurveranderingen (Lean, 5S);
- Je bent prettig in de omgang, hebt een natuurlijk overwicht en bent  in staat om op diverse niveaus draagvlak te creeëren;
- Je bent accuraat, werkt gestructureerd en denkt oplossingsgericht.
 

Ons aanbod

Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende functie in een collegiale omgeving en daarbij passende ontwikkelingsmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de Zuivelindustrie.

 

Je reactie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jaco Blankespoor (Manager Productie en Kwaliteit) of Nienke Keur (HR-functionaris), telefoonnummer 0522 298 222. Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, ontvangen wij graag voor 15 september 2017 via sollicitatie@rouveenkaas.nl.
  
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

cz-4.png

Nieuws

22-09-2017

Rouveen Kaasspecialiteiten winnaar Innofood Award 2017

Tijdens een druk bezochte Innofood-ledendag in de Grolsch Veste met als thema Food Waste hielden 21 september drie lidbedrijven een pitch over het thema duurzaamheid.  

19-09-2017

Vacature medewerker kwaliteit

Wij zijn op zoek naar een medewerker kwaliteit.

Klik hier voor de volledige functie.