Vacature: medewerker kaasmakerij
19-mei-2020

Voor onze afdeling Kaasmakerij zoeken wij een

medewerker kaasmakerij

fulltime (36 uur)

 

De functie

Als medewerker kaasmakerij voer je in ploegendienst alle voorkomende werkzaamheden binnen onze kaasmakerij uit, waaronder het bedienen van alle apparatuur en het bijhouden van de procesgegevens. Daarnaast lever je een bijdrage aan de reinigingswerkzaamheden en zorg je ervoor dat het proces optimaal blijft lopen. Wanneer dat nodig is, ben je in staat om storingen te verhelpen.

Je profiel

  • Je hebt een MBO-opleiding afgerond en bent bereid deze aan te vullen met een vakgerichte opleiding;
  • Je beschikt over een praktische, zelfstandige en flexibele werkhouding
  • Je hebt technisch en systematisch inzicht en oog voor hygiëne en veiligheid;
  • Je bent bereid om te werken in wisselende diensten
  • Ervaring met het werken in een productieomgeving (bij voorkeur binnen de levensmiddelenindustrie) is een pré

Ons aanbod

Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende functie in een collegiale omgeving met daarbij passende ontwikkelingsmogelijkheden. Rouveen Kaasspecialiteiten besteedt aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Aan de hand van de thema’s Samen Gezond – Samen Sociaal – Samen Werken worden activiteiten georganiseerd. Ook wordt er ondersteuning geboden met betrekking tot een gezonde leefstijl. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de zuivelindustrie.

Je reactie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Peter Dominé (chef kaasmakerij) via telefoonnummer 0522 298 222. Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, ontvangen wij graag uiterlijk 8 juni 2020 via sollicitatie@rouveenkaas.nl.