Vacature: medewerker melkverwerking
13-sep-2019

Al meer dan honderd jaar is Rouveen Kaasspecialiteiten meester in het maken van kaas. Expertise, flexibiliteit en vakmanschap maken dat wij in staat zijn om kaas te maken in honderden variaties. De soorten verschillen van smaak, kleur, vorm en duur van rijping. Zonder vakmensen geen kaasspecialiteiten. Het team van Rouveen Kaasspecialiteiten bestaat uit ruim 200 betrokken medewerkers die samen zorgen voor de productie van hoogkwalitatieve kazen, volledig naar de wensen van onze klanten. Dat maakt Rouveen Kaasspecialiteiten tot de meest veelzijdige kaasproducent van de wereld. De cultuur van Rouveen Kaasspecialiteiten kenmerkt zich door creativiteit, betrokkenheid en een sociale omgang. Binnen de afdeling voorfabriek zoeken wij een

Medewerker melkverwerking, fulltime

Als medewerker melkverwerking voer je in ploegendienst alle voorkomende werkzaamheden binnen de voorfabriek uit. Je ontvangt de diverse melksoorten en draagt er zorg voor dat deze worden verwerkt tot kaasmelk voor de kaasmakerij. Daarnaast bewerk je kaaswei tot geconcentreerde wei. Dit doe je deels via een beeldscherm in de bedieningsruimte, maar ook deels in de voorfabriek zelf. Je controleert het proces door middel van monsternames en analyses en stuurt indien nodig bij. Je draagt ook zorg voor de dagelijkse reiniging van apparatuur en omgeving.

Je profiel

• Je hebt de opleiding Levensmiddelentechnologie op niveau 4 afgerond of bent bereid deze te gaan volgen
• Je bent flexibel en kunt zelfstandig werken
• Je hebt gevoel en oog voor hygiëne en veiligheid
• Je beschikt over technisch en analytisch inzicht

Wij bieden

Wij bieden een verantwoordelijke en veelzijdige functie in een collegiale omgeving met daarbij passende ontwikkelingsmogelijkheden. Rouveen Kaasspecialiteiten besteedt aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Aan de hand van de thema’s Samen Gezond, Samen Sociaal en Samen Werken worden activiteiten georganiseerd. Ook wordt er ondersteuning geboden met betrekking tot een gezonde leefstijl. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de Zuivelindustrie.

Je reactie

Kijk voor meer informatie op www.rouveen-kaasspecialiteiten.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Justin Koster of Roelof Koster op telefoonnummer 0522-298 222. Je schriftelijke sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 8 oktober 2019 via sollicitatie@rouveenkaas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.