Vacature: procestechnoloog
8-nov-2019

Al meer dan honderd jaar is Rouveen Kaasspecialiteiten meester in het maken van kaas. Expertise, flexibiliteit en vakmanschap maken dat wij in staat zijn om kaas te maken in honderden variaties. De soorten verschillen van smaak, kleur, vorm en duur van rijping.
Zonder vakmensen geen kaasspecialiteiten. Het team van Rouveen Kaasspecialiteiten bestaat uit ruim 200 betrokken medewerkers die samen zorgen voor de productie van hoogkwalitatieve kazen, volledig naar de wensen van onze klanten. Dat maakt Rouveen Kaasspecialiteiten tot de meest veelzijdige kaasproducent van de wereld. De cultuur van Rouveen Kaasspecialiteiten kenmerkt zich door creativiteit, betrokkenheid en een sociale omgang.
Bastiaansen Bio, het eigen merk van Rouveen Kaasspecialiteiten, heeft een uitgebreid assortiment aan biologische kaasspecialiteiten. Met dit merk zijn wij marktleider in Nederland en Duitsland in het biologische segment.

Wij zoeken een

Procestechnoloog, full time

 

De functie
Als procestechnoloog ben je verantwoordelijk voor het continu optimaliseren en verbeteren van de processen in onze productie van kaas, wei en room. In een klein en enthousiast team initieer jij optimalisatie- en verbeterprojecten. Hiervoor verricht je onderzoeken bij de productielijnen en werk je nauw samen met onze procesoperators en andere specialisten. Je bent betrokken bij de dagelijkse operatie en neemt deel aan onze investeringsprojecten in nieuwe productie- en procesmiddelen. Je wordt een van de specialisten op het gebied van procestechnologie binnen de productie.

Je profiel

  • Je hebt de HBO-opleiding levensmiddelentechnologie afgerond;
  • Je bent analytisch, flexibel, praktisch, accuraat, vasthoudend en resultaatgericht;
  • Je bent toegankelijk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Hierdoor ben je in staat op diverse niveaus te communiceren;
  • Je hebt ervaring met verbeterprocessen;
  • Je hebt kennis van microbiologie;
  • Ervaring in een soortgelijke functie binnen de food-sector (bij voorkeur in de zuivel) is een pre.

Ons aanbod
Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende functie in een collegiale omgeving met daarbij passende ontwikkelingsmogelijkheden.
Rouveen Kaasspecialiteiten besteedt aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Aan de hand van de thema’s Samen Gezond, Samen Sociaal en Samen Werken worden activiteiten georganiseerd. Ook wordt ondersteuning geboden met betrekking tot een gezonde leefstijl. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de Zuivelindustrie.

Je reactie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jaco Blankespoor (manager productie en kwaliteit), telefoonnummer 0522 298 225. Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, ontvangen wij graag uiterlijk 29 november 2019 via sollicitatie@rouveenkaas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld