Vacature: productontwikkelaar
8-nov-2019

Al meer dan honderd jaar is Rouveen Kaasspecialiteiten meester in het maken van kaas. Expertise, flexibiliteit en vakmanschap maken dat wij in staat zijn om kaas te maken in honderden variaties. De soorten verschillen van smaak, kleur, vorm en duur van rijping.
Zonder vakmensen geen kaasspecialiteiten. Het team van Rouveen Kaasspecialiteiten bestaat uit ruim 200 betrokken medewerkers die samen zorgen voor de productie van hoogkwalitatieve kazen, volledig naar de wensen van onze klanten. Dat maakt Rouveen Kaasspecialiteiten tot de meest veelzijdige kaasproducent van de wereld. De cultuur van Rouveen Kaasspecialiteiten kenmerkt zich door creativiteit, betrokkenheid en een sociale omgang.
Bastiaansen Bio, het eigen merk van Rouveen Kaasspecialiteiten, heeft een uitgebreid assortiment aan biologische kaasspecialiteiten. Met dit merk zijn wij marktleider in Nederland en Duitsland in het biologische segment.

Voor onze afdeling productontwikkeling zoeken wij een

Productontwikkelaar, full time

 

De functie
Als productontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het continu optimaliseren en uitbouwen van het kaasassortiment. In een klein en enthousiast team ontwikkel je nieuwe kaassoorten. Je bent betrokken bij het hele proces van de sourcing van ingrediënten tot de begeleiding van de opschaling in de productie. Daarnaast draag je zorg voor procesoptimalisatie en bied je ondersteuning bij het verder ontwikkelen van bestaande producten. Binnen deze functie is er volop ruimte voor eigen initiatief.

Je profiel

  • Je hebt de HBO-opleiding levensmiddelentechnologie afgerond;
  • Je bent creatief, flexibel, praktisch, accuraat, vasthoudend en resultaatgericht;
  • Je bent toegankelijk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Hierdoor ben je in staat op diverse niveaus te communiceren;
  • Ervaring in een soortgelijke functie binnen de food-sector (bij voorkeur in de zuivel)  is een pré.

Ons aanbod
Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende functie in een collegiale omgeving met daarbij passende ontwikkelingsmogelijkheden. Rouveen Kaasspecialiteiten besteedt aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Aan de hand van de thema’s Samen Gezond, Samen Sociaal en Samen Werken worden activiteiten georganiseerd. Ook wordt ondersteuning geboden met betrekking tot een gezonde leefstijl. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de Zuivelindustrie.

Je reactie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Daniëlle de Bruin (teamleider productontwikkeling), telefoonnummer 0522 298 222. Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, ontvangen wij graag uiterlijk 29 november 2019 via sollicitatie@rouveenkaas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld