Vacature: sales support medewerker
11-jun-2019

Voor onze afdeling verkoop zijn wij op zoek naar een

sales support medewerker (m/v), fulltime

De functie
Als sales support medewerker maak je deel uit van ons verkoopteam dat contacten onderhoudt met onze (inter)nationale klanten en partners. Je draagt zorg voor het vergroten van de omzet en het rendement door het laten groeien van bestaande klanten en je helpt mee om Rouveen Kaasspecialiteiten als “The International Specialty Cheese Centre” internationaal op de kaart te zetten. Je fungeert als vraagbaak voor zowel klanten als collega’s en je coördineert de interne en externe projecten rondom assortimentsuitbreidingen, kaas tenders en specifieke maatwerktrajecten bij onze klanten.

Je profiel

  • Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau afgerond, bijvoorbeeld commerciële economie, bedrijfseconomie of bedrijfskunde
  • Je bent representatief en toegankelijk en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je hebt drie tot vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare, commerciële binnendienstfunctie
  • Je hebt ervaring met de MS Office-pakketten en ERP-systemen, zoals M3
  • Je bent accuraat, vasthoudend en resultaatgericht
  • Je bent een teamspeler
  • Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal is een must
  • Heb je ervaring in de levensmiddelenbranche (bij voorkeur in de zuivel), dan is dit een pre

Ons aanbod
Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende functie in een collegiale omgeving met daarbij passende ontwikkelingsmogelijkheden. Rouveen Kaasspecialiteiten besteedt aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Aan de hand van de thema’s Samen Gezond, Samen Sociaal en Samen Werken worden activiteiten georganiseerd. Ook wordt er ondersteuning geboden met betrekking tot een gezonde leefstijl. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de Zuivelindustrie.

Je reactie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bert Brand (commercieel manager), telefoonnummer 0522-298 222. Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, ontvangen wij graag uiterlijk 1 juli 2019 via sollicitatie@rouveenkaas.nl.