Vacature: Supply Chain Planner
3-jun-2021

De afdeling Supply Chain neemt een centrale plaats in binnen Rouveen Kaasspecialiteiten. De afdeling, die bestaat uit enthousiaste medewerkers en valt onder de Operations Manager, draagt zorg voor een efficiënt en tijdig orderverloop, het artikelbeheer en de planning van bestelling tot uitlevering. Ze is daarmee een essentiële schakel binnen de planning van het productie- en verpakkingsproces.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een

Supply Chain Planner

De functie
Als Supply Chain Planner heb je rechtstreeks contact met onze (internationale) klanten en leveranciers. Samen met je collega planners verdeel je de prioriteiten binnen de afdeling, zodat de planning, tijdige bestelling en levering van onze kazen gewaarborgd is. Zo draag je zorg voor een tijdige bestelling van de seizoensassortimenten en speciale orders en voor de correcte levering hiervan, maar ook voor het plaatsen en wijzigen van de inkooporders in ons ERP-systeem. In verband hiermee heb je veel contact met interne klanten, zoals de afdeling kwaliteit, verpakking en expeditie. Ten behoeve van een goede forecasting en optimalisatie van de voorraadsituaties, stel je de dagelijkse, wekelijkse en maandrapportages op. Samen met je collega’s van de afdeling Supply Chain denk je actief mee over verbeteringen binnen de afdeling.

Je profiel

  • Je hebt een relevante HBO- opleiding afgerond (logistiek/supply chain/bedrijfskunde);
  • Je hebt kennis van en ervaring met het werken in een ERP-systeem en vindt het leuk om afdelingsoverstijgend te denken;
  • Je beschikt over een uitstekende kennis van de MS-Office pakketten, met name Excel en Word;
  • Je bent analytisch sterk, oplossingsgericht en houdt van plannen en organiseren;
  • In je werk ben je samenwerkingsgericht, nauwkeurig en slagvaardig;
  • Daarnaast ben je stressbestendig, kostenbewust en kun je prioriteiten stellen;
  • Heb je enkele jaren planningservaring, dan is dit een pré;
  • Tenslotte beschik je over uitstekende communicatieve eigenschappen, zowel in de Nederlandse, Engelse als Duitse taal.

Ons aanbod
Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende functie in een collegiale omgeving met daarbij passende ontwikkelingsmogelijkheden. Rouveen Kaasspecialiteiten besteedt aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Aan de hand van de thema’s Samen Gezond, Samen Sociaal en Samen Werken worden activiteiten georganiseerd. Ook wordt er ondersteuning geboden met betrekking tot een gezonde leefstijl. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de Zuivelindustrie.

Je reactie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Theo Wienholts  of met René Talen, tel. nr. 0522-298222. Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, ontvangen wij graag uiterlijk 16 juni 2021 via sollicitatie@rouveenkaas.nl.