Mensen
Samen gaan wij voor Rouveen Kaasspecialiteiten

Onze mensen vormen samen de belangrijkste inzet bij het maken van onze kaas. De veehouders die elke morgen heel vroeg opstaan voor hun vee. De flexibele medewerkers die met hun vakkennis elkaar versterken. En bijvoorbeeld de medewerkers verkoop die buitenlands bezoek blijven verrassen. Door het totaalconcept van Rouveen Kaasspecialiteiten, maar ook door onze cultuur te laten ervaren.

Samen

Menselijke inzet, ieder met een persoonlijk verhaal en een persoonlijke motivatie, die verschilt van persoon tot persoon. Er is echter een grote overeenkomst. Samen! Samen gaan wij voor Rouveen Kaasspecialiteiten. Samen hebben we het doel de wereld te laten genieten van de lekkerste kaas uit Rouveen.


‘De kracht van samen een coöperatie zijn’


Langdurige dienstverbanden kenmerken de groep relatief jonge medewerkers. Doordat we veel ervaring in het bedrijf houden en onze medewerkers voortdurend opleiden en bijscholen, wordt vakmanschap behouden en creativiteit gestimuleerd. De leden-veehouders zijn veelal familiebedrijven die zich 100% inzetten voor een optimale diergezondheid en continue kwaliteit.

Vacatures

Wil jij ook onderdeel worden van onze coöperatie? Heb jij Rouveen Kaasspecialiteiten wat te bieden? En ben jij ervan overtuigd dat jouw kennis en inzet een onmisbare schakel vormen in ons bedrijf? Kijk dan op onze pagina vacatures.