Kaas à la carte
Dit keuzeconcept smaakt naar meer

Rouveen Kaasspecialiteiten kan iedere melksoort verwerken. Hiermee begint de diversiteit van de kaas en voor de klant, het onderscheid in de markt. Door de ruime keuze in melksoorten, toevoegingen en rijpingsmethoden is er oneindig veel mogelijk. Bijzondere kaas, speciaal voor u.

Melksoorten

Rouveen Kaasspecialiteiten beschikt over vele melksoorten. Bijvoorbeeld Kosjer koe- en geitenmelk, biologisch-dynamische koemelk en schapenmelk. De keuze voor een bijzonder lekkere kaas begint bij onze bron, de veehouder.


‘De beste ingrediënten voor de lekkerste kaas’


Hoe werkt dat nou, kaas à la carte?

In zeven stappen doorlopen we samen met onze klant het keuzeproces. Bij elk uitgebreid keuzemoment zijn vernieuwingen mogelijk. De hoeveelheid keuzes maakt dat er meer dan honderden soorten kaas te bestellen zijn. Volg onze menukaart voor uw unieke product.