Kaasspecialiteiten
Kleurrijke kaas komt uit Rouveen

Kaas, een gezond natuurproduct dat we samen met onze partners wereldwijd weten in te zetten in verschillende smaakculturen. Zo hebben we bijvoorbeeld kaas ontwikkeld voor afzet in China, zoet met aardbei en kaas met lavendel voor de Franse markt. Maar natuurlijk vervaardigen we ook vele soorten kaas voor de Nederlandse markt.

Speciale producties

Rouveen Kaasspecialiteiten maakt kazen volgens de wensen en recepturen van haar klanten. We hanteren productiehoeveelheden van 1000 kilo. Melksoorten, toevoegingen, ingrediënten, kleuren en vormen zijn variabel. De zorg, het geduld en de liefde van onze medewerkers is standaard. Heel gewoon, bijzondere kaas. Kijk ook op onze pagina kaas à la carte.


‘Heel gewoon, bijzondere kaas’


Productontwikkeling

Productontwikkeling is een kernactiviteit van Rouveen Kaasspecialiteiten. We denken voortdurend na over nieuwe toepassingen en we proberen bijzondere smaakcombinaties uit. We geven onze creativiteit alle ruimte. Meer weten over onze productontwikkeling?

Smaken verschillen. De mogelijkheden voor ingrediënten en toevoegingen in onze kaas zijn eindeloos. Chocola, kokos, mango, rozemarijn, boerenkool of koffie: alles is mogelijk.

Biologische kaas

Ook in het biologische segment zijn wij dé specialist. We bereiden biologische roodschmier, witschimmel, blauwader, Goudse en verse (kruiden)kaas. Stuk voor stuk (h)eerlijke producten met een pure smaak. Aan de basis van deze kazen ligt uiteraard biologische melk. Lees meer over onze biologische kaas.

Kwaliteit

Kwaliteit begint al met de borging van de melkkwaliteit bij onze leden-melkveehouders. Maar ook in het verdere proces gebruiken we diverse kwaliteitssystemen die de zekerheid bieden van een constant hoge kwaliteit. Meer daarover vindt u op onze pagina over kwaliteit.