Missie & visie
Een stip op de horizon

Missie

Rouveen Kaasspecialiteiten wil met een hoogwaardig assortiment van unieke kwaliteitskazen een goede melkprijs voor haar leden-veehouders realiseren. Daarnaast wil Rouveen Kaasspecialiteiten een aantrekkelijk groeiperspectief voor haar leden bieden zonder concessies te hoeven doen aan de verwaarding van de ledenmelk.

We willen nog beter worden in het ontwikkelen van onderscheidende producten en productconcepten, daarom investeren we continu in productinnovatie. Dit leidt tot unieke en verrassende kaasproducten. Ook investeren we in de kennis en creativiteit van onze vakmensen en willen we deze belangrijke kennis en kunde vasthouden door ons op te stellen als een aantrekkelijk werkgever.

‘Stilzitten is geen optie’


Visie

Rouveen Kaasspecialiteiten wil internationaal toonaangevend worden met de hoogst gekwalificeerde specialiteiten- en biologische kazen. Dit lukt ons dankzij onze professionele organisatie, ons uitgebreide netwerk van internationale partners en onze kenmerkende flexibiliteit, professionaliteit en vakmanschap met oog voor partners, medewerkers en duurzaamheid in de hele keten.

Langdurige relaties kenmerken de afzetmarkt. Via partners geeft Rouveen Kaasspecialiteiten mede vorm aan nieuwe markten met ontwikkeling van kaasspecialiteiten die aansluiten bij lokale voorkeuren en eetgewoonten.