Bedrijfsborden
Bestel uw eigen bord

Transparante communicatie richting de burgers en de maatschappij lijkt belangrijker te zijn dan ooit. In het kader hiervan willen we u als leden de mogelijkheid bieden om tegen een gereduceerd tarief een bedrijfsbord te bestellen. Dit bedrijfsbord wordt voorzien van uw bedrijfsnaam en – als u dat wilt – van een foto van uw bedrijf, gemaakt door een professionele fotograaf. U ontvangt zelf naderhand de foto’s ook digitaal en wij willen graag uw toestemming om de foto’s ook te gebruiken in onze communicatiemiddelen, zoals brochures, jaarverslagen, presentaties en de website. U kunt een bedrijfsbord bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Yorben de Lange van YDL Fotografie neemt vervolgens contact met u op om een afspraak te maken voor het maken van een foto. Als u dit niet wilt, kunt u ook kiezen uit één van de standaardfoto’s die wij beschikbaar hebben.


‘Maak uw bedrijf herkenbaar’


Kosten

De kosten voor het maken van de foto’s zijn voor rekening van Rouveen Kaasspecialiteiten. De bedrijfsborden worden u tegen een gereduceerd tarief (incl. btw) aangeboden en zijn als volgt:

  • Bedrijfsbord enkelzijdig zonder boorgaten € 175,-
  • Bedrijfsbord enkelzijdig met boorgaten € 187,-
  • Bedrijfsbord dubbelzijdig zonder boorgaten € 205,-
  • Bedrijfsbord dubbelzijdig met boorgaten € 217,-

De kosten worden verrekend met de melkgeldafrekening nadat u het bedrijfsbord ontvangen hebt.

De borden worden gemaakt van 6 mm HPL plaat en zijn standaard 140 x 100 cm. Dit materiaal trekt niet snel krom en is bij uitstek geschikt voor buitengebruik.
Rouveen Kaasspecialiteiten levert alleen het bedrijfsbord. Een eventueel raamwerk dient u zelf te verzorgen.

Het kan zijn dat de gemeente waar u woont bezwaren maakt tegen het plaatsen van een bedrijfsbord, informeert u daarnaar bij uw gemeente.

Vul onderstaand formulier in om een bedrijfsbord te bestellen.

 

Bedrijfsbord bestellen

Uitstraling(Vereist)
Bedrukking(Vereist)
Boorgaten(Vereist)
Het bord kan voorzien worden van vier boorgaten. In iedere hoek één boorgat.
Foto(Vereist)
Heeft u zelf een foto voor op het bord? Mail deze naar managementsupport@rouveenkaas.nl. Wij beoordelen of de resolutie van de foto geschikt is voor een bedrijfsbord.
Soort veehouder(Vereist)
Toestemming(Vereist)