Diverse vacatures
21-jul-2021

Zonder vakmensen geen Kaasspecialiteiten. Wij hebben vacatures voor diverse afdelingen. Ben of ken jij iemand die geschikt is voor één van deze functies?

Solliciteren kan via: sollicitatie@rouveenkaas.nl

Medewerkers productie

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de productie. Binnen Rouveen Kaasspecialiteiten blijven wij ontwikkelingen. Diverse werkzaamheden zijn geautomatiseerd, waardoor we beschikken over moderne, geautomatiseerde afdelingen. Past het onderstaande profiel helemaal bij jou? Dan zoeken wij jou.

  • Je hebt een MBO opleiding niveau 2 afgerond en bent bereid aanvullende, vakgerichte opleiding(en) te volgen;
  • Werkervaring is en pré;
  • Je bent bereid te werken on wisselende diensten;
  • Je hebt een praktische en flexibele werkhouding en kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren;
  • Je hebt oog voor hygiëne en veiligheid.

Het team van Rouveen Kaasspecialiteiten bestaat uit creatieve en betrokken medewerkers. Samen zorgen ze voor het meest veelzijdige kaasassortiment ter wereld.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arjan Hoekman (0522 298 222)

Medewerker_Productie

 

Zaterdag- en vakantiekracht

Zoek je een leuke bijbaan met goede arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit in werktijden? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken zaterdag- en vakantiekrachten die:

  • diverse werkzaamheden uitvoeren in de productieafdelingen, zoals assisteren bij de productie van kaas, het inpakken van kazen, het verzorgen van intern transport en schoonmaak- en reinigingswerkzaamheden.
  • de Nederlandse taal beheersen voor het volgen van instructies en trainingen over veiligheid en hygiëne. Verder is geen specifieke kennis vereist.
  • minimaal 16 jaar zijn, een praktische en flexibele werkhouding hebben en zowel alleen als in teamverband kunnen werken. Je hebt aandacht voor veiligheid en hygiëne en je weet van aanpakken.

Veel werkzaamheden zijn geautomatiseerd, waardoor we beschikken over moderne, geautomatiseerde afdelingen.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anja Hartman (0522 298 222).

Zaterdag- en vakantiekrachten