Rouveen Kaasspecialiteiten fietst van hier tot Tokyo
2-jul-2019

Persbericht

In het kader van de meimaand fietsmaand organiseerde de commissie Rouveen Gewoon Duurzaam (RGD) van Rouveen Kaasspecialiteiten een aantal sportieve activiteiten. Alle medewerkers werden uitgedaagd mee te doen aan de kilometercompetitie, wat resulteerde in een gezamenlijke fietsafstand van 13.250 km. Dat is net zover als van Rouveen tot Tokyo en het zorgde voor ruim 2.000 kg minder CO2-uitstoot.

Naast de kilometercompetitie werd ook de Toer de Boer georganiseerd; een fietstocht voor medewerkers en hun gezinnen langs een tweetal veehouders van de coöperatie met als afsluiter een mini foodtruckfestival. Ook verdienden medewerkers tijdens de Meimaand Fietsmaand het dubbel aantal Trappers, een systeem waarmee Rouveen Kaasspecialiteiten fietsende werknemers beloont.
Rouveen Kaasspecialiteiten besteedt aandacht aan duurzame inzetbaarheid en aan de thema’s Samen Gezond – Samen Sociaal – Samen Werken. Er worden uiteenlopende evenementen georganiseerd. Zo deden onlangs 30 medewerkers mee aan de Zwolse 4 Mijl en Halve Marathon, waarbij Rouveen Kaasspecialiteiten de overwinning behaalde op de business run, en doen ruim 25 medewerkers mee aan de Obstacle Run Staphorst op 31 juli.

Bijschrift foto: enkele winnaars van de kilometercompetitie. V.l.n.r. Theo Bolks, Klaas Kin, Belal Nader, Rijk van Leeuwen, Arjan Krale, Justin Koster en Ilse Dijsselhof.