Vacature: HR Manager
6-sep-2019

Al meer dan honderd jaar is Rouveen Kaasspecialiteiten meester in het maken van kaas. Expertise, flexibiliteit en vakmanschap maken dat wij in staat zijn om kaas te maken in honderden variaties. De soorten verschillen van smaak, kleur, vorm en duur van rijping. Zonder vakmensen geen kaasspecialiteiten. Het team van Rouveen Kaasspecialiteiten bestaat uit ruim 200 betrokken medewerkers die samen zorgen voor de productie van hoogkwalitatieve kazen, volledig naar de wensen van onze klanten. Dat maakt Rouveen Kaasspecialiteiten tot de meest veelzijdige kaasproducent van de wereld. De cultuur van Rouveen Kaasspecialiteiten kenmerkt zich door creativiteit, betrokkenheid en een sociale omgang. De laatste jaren is een stevig fundament gebouwd voor personeelszorg in de breedste zin van het woord. Om dit waar te kunnen (blijven) maken zoeken wij een:

HR Manager, fulltime

Wij zoeken een betrokken kandidaat die het HR beleid verder wil uitbouwen en naar een hoger plan kan brengen in onze coöperatie. De HR Manager is als MT lid mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het strategisch organisatiebeleid. Je volgt, signaleert en analyseert relevante interne en externe ontwikkelingen en vertaalt deze ontwikkelingen naar mogelijkheden voor de organisatie. HR heeft binnen Rouveen Kaasspecialiteiten een faciliterend karakter, waarbij je de HR strategie en beleid praktisch door vertaalt naar de operatie. Daarnaast ben je ook mede verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering. Jij bent hét gezicht van de HR afdeling in onze organisatie en faciliteert de leidinggevenden bij de beleidsuitvoering. De functie wordt uitgevoerd vanuit ons kantoor in Rouveen. Tevens ben je regelmatig aanwezig op onze vestiging in Molenschot.

Je profiel

  • Ruime ervaring als HR manager in een soortgelijke functie;
  • Relevante opleiding op HBO of WO niveau;
  • Sterke communicatieve en analytische vaardigheden die je in staat stellen snel te schakelen tussen fabriek en directiekamer en omgekeerd;
  • Affiniteit met een productieomgeving en loyaal aan de bedrijfs- en omgevingscultuur;
  • Verbindende, daadkrachtige en proactieve persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit.

Wij bieden
Wij bieden een verantwoordelijke en veelzijdige functie in een collegiale omgeving met daarbij passende ontwikkelingsmogelijkheden. Rouveen Kaasspecialiteiten besteedt aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Aan de hand van de thema’s Samen Gezond, Samen Sociaal en Samen Werken worden activiteiten georganiseerd. Ook wordt er ondersteuning geboden met betrekking tot een gezonde leefstijl. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de Zuivelindustrie.

Je reactie
Kijk voor meer informatie op www.rouveen-kaasspecialiteiten.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Petra Bernhard (HR functionaris a.i.), telefoonnummer 0522-298 222. Je schriftelijke sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 30 september 2019 via sollicitatie@rouveenkaas.nl. De eerste kennismakingsgesprekken staan gepland op vrijdag 4 en dinsdag 8 oktober 2019. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.