Vacature: medewerker kaasmakerij
31-mei-2019

Voor onze kaasmakerij zijn wij op zoek naar een

medewerker kaasmakerij m/v, fulltime

 

De functie
Als medewerker kaasmakerij voer je in ploegendienst alle voorkomende werkzaamheden binnen onze kaasmakerij uit, waaronder het bedienen van alle apparatuur en het bijhouden van de procesgegevens. Daarnaast lever je een bijdrage aan de reiningingswerkzaamheden en zorg je ervoor dat het proces optimaal blijft lopen. Wanneer dat nodig is, ben je in staat om storingen te verhelpen.

Je profiel

  • Je hebt een MBO opleiding afgerond en bent bereid deze aan te vullen met een vakgerichte opleiding;
  • Je beschikt over een praktische, zelfstandige en flexibele werkhouding;
  • Je hebt technisch en systematisch inzicht en oog voor hygiëne en veiligheid;
  • Als je ervaring hebt met het werken in een productieomgeving (bij voorkeur binnen de levensmiddelenindustrie) is dit een pre.

Ons aanbod
Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende functie in een collegiale omgeving met daarbij passende ontwikkelingsmogelijkheden. Rouveen Kaasspecialiteiten besteedt aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Aan de hand van de thema’s Samen Gezond, Samen Sociaal en Samen Werken worden activiteiten georganiseerd. Ook wordt er ondersteuning geboden met betrekking tot een gezonde leefstijl. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de Zuivelindustrie.

Je reactie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze productieleider Justin Koster, telefoonnummer 0522 298 222. Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, ontvangen wij graag uiterlijk 18 juni 2019 via sollicitatie@rouveenkaas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.