Vacature: medewerker Verpakking
13-nov-2020

Voor onze afdeling Verpakking zoeken wij meerdere personen voor de functie van

medewerker Verpakking

fulltime (36 uur)

 

De functie

In deze functie draag je in ploegendienst zorg voor alle voorkomende werkzaamheden op de verpakafdeling zoals het wegen, behandelen en verpakken van de kazen, het uitvoeren van controles en het etiketteren van kazen en dozen.

Deze afdeling is momenteel volop in ontwikkeling. Zo worden diverse werkzaamheden geautomatiseerd, waardoor we in de nabije toekomst de beschikking hebben over een moderne, geautomatiseerde verpakkingsafdeling.

Je profiel

  • Je bent praktisch, zelfstandig en flexibel en vindt het leuk om in teamverband te werken;
  • Je hebt oog voor hygiëne en veiligheid;
  • Werkervaring in een productie-omgeving is een pre;
  • Je hebt een MBO opleiding niveau 2 afgerond.

Ons aanbod

Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende functie in een collegiale omgeving met daarbij passende ontwikkelingsmogelijkheden. Rouveen Kaasspecialiteiten besteedt aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Aan de hand van de thema’s Samen Gezond – Samen Sociaal – Samen Werken worden activiteiten georganiseerd. Ook wordt er ondersteuning geboden met betrekking tot een gezonde leefstijl. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de zuivelindustrie.

Je reactie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arjan Hoekman (Chef Pakhuis) via telefoonnummer 0522 298 222. Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, ontvangen wij graag uiterlijk 14 december 2020 via sollicitatie@rouveenkaas.nl.