Vacature medewerker verpakking
22-feb-2018

De coöperatieve zuivelfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten, bij Koninklijke Beschikking hofleverancier, produceert een uitgebreid assortiment aan kaasspecialiteiten. Met ruim 200 medewerkers worden al deze unieke kazen geproduceerd volgens klant specifieke wensen en vervaardigd tot kwalitatief hoogwaardige producten. Dit maakt Rouveen Kaasspecialiteiten tot de meest veelzijdige kaasproducent van Europa. De trots en betrokkenheid van de vakkundige medewerkers hebben het bedrijf gemaakt tot wat het nu is. Met het eigen merk Bastiaansen is Rouveen Kaasspecialiteiten de grootste aanbieder in Nederland en Duitsland van een volledig assortiment biologische kaas.

Binnen onze verpakafdeling hebben wij momenteel diverse vacatures voor de functie van

 

Medewerker Verpakking M/V

 

In deze fulltime functie draag je in ploegendienst zorg voor alle voorkomende werkzaamheden op de verpakafdeling, zoals het wegen, behandelen en verpakken van de kazen, het uitvoeren van controles en het etiketteren van kazen en dozen.
Deze afdeling is momenteel volop in ontwikkeling. Zo worden diverse werkzaamheden geautomatiseerd, waardoor we in de nabije toekomst de beschikking hebben over een moderne, geautomatiseerde verpakkingsafdeling.

 

Je profiel

– Je bent praktisch, zelfstandig en flexibel en vindt het leuk om in teamverband te werken.
– Je hebt oog voor hygiëne en veiligheid.
– Als je werkervaring in een productie-omgeving hebt, is dit een pre.
– Je hebt een MBO opleiding niveau 2 afgerond.

 

Wat wij bieden

Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende functie in een collegiale omgeving en daarbij passende ontwikkelingsmogelijkheden. Rouveen Kaasspecialiteiten besteedt veel aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Aan de hand van de thema’s Samen Gezond, Samen Sociaal, Samen Werken worden tal van activiteiten georganiseerd en wordt ondersteuning geboden bij een gezonde leefstijl. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de Zuivelindustrie.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arjan Hoekman, chef pakhuis en verpakken of Justin Koster, productieleider (telefoonnummer 0522 29 82 22). Je schriftelijke sollicitatie ontvangen wij graag voor 15 maart 2018 via het mailadres sollicitatie@rouveenkaas.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.